Despre noi

Peste 20 de ani de experiență

Titularul cabinetului nostru deţine o experienţă profesională de specialitate de peste 20 de ani atât în domeniul avocaturii cât şi al insolvenţei. Prioritatea o reprezintă calitatea serviciilor noastre şi nu cantitatea.

Ca practician în insolvenţă, au fost instrumentate peste 200 de dosare, inclusiv reorganizări judiciare finalizate cu revenirea pe piaţă a debitorilor cu activități în domenii diverse precum agricultură, fabricarea produselor metalice obţinute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor, transport, etc., continuând activitatea alături de partenerii cu care şi-au restabilit armonia pierdută.

+20

ANI DE

EXPERIENȚĂ

în domeniul avocaturii și al insolvenței, cu rezultate dovedite

+250

DOSARE INSTRUMENTATE

Prioritatea o reprezintă calitatea serviciilor noastre și nu cantitatea

+30

DE DOMENII ALE DEBITORILOR

Au fost instrumentate dosare în peste 30 de industrii diverse ale debitorilor

De reținut! Procedura insolvenței are o etapă importantă – aceea de prevenție!

În situația în care un antreprenor se confruntă cu dificultăți în propria afacere, dar fără a se afla în stare de insolvență, este indicat să solicite asistență pentru prevenirea stării de insolvență. Avem situații concrete în care am sprijinit diverși operatori economici să își continue activitatea, să păstreze locuri de muncă și să stingă creanțele creditorilor. Este mai bine să previi decât să tratezi… Pentru aceste situații – și nu numai – suntem alături de dumneavoastră!

© 2022 Cabinet Individual de Practician în Insolvență Constantin Iulian

web development addvices.ro